ماهی تابه یا ماهی تابه سرخ شده با سبزیجات کدو سبز – میلیمتر خوشمزه. اما فقط درصورتی که غذا به طور تصادفی نسوزد. این اتفاق احتمالاً برای پدر و مادر و یا حتی برای شما زمانی رخ داده است که با هم غذا می پختید. حتی اگر تابه کاملاً جدید بود و پوشش هنوز سالم بود.

آزمایش با اجاق گاز

محققان اکنون آزمایش های آشپزخانه را انجام داده اند تا بفهمند چرا غذا همچنان در ظرف پخته می شود. شراب ها: کره داغ. این به این دلیل است که به درون ظرف ریخته می شود. در برهه ای از زمان ، فیلم روغن بسته در وسط پاره می شود و یک لکه خشک و گرم در ته ظرف ایجاد می شود ، جایی که غذا می چسبد و می سوزد. محققان دلشان برای همه سرآشپزهای سرگرمی دل بسته و توصیه های عملی می دهند: از روغن کافی استفاده کنید و نگذارید تابه خیلی داغ شود. و همیشه خوب مخلوط کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *