طرز تهیه استانبول با لپه


امروز طرز تهیه استانبول با لپه را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.

عناصر:

1 پیاز

3 فنجان برنج

1 سینه مرغ

نه نه

2 گوجه فرنگی

2 عدد سیب زمینی متوسط

پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری.

نمک ، فلفل و زردچوبه کافی است

طرز تهیه استانبول با لپه

ابتدا لپه ها را شب قبل در یک کاسه آب خیس کنید تا تورم برطرف شود. سپس لپه های خیس خورده را با 2 فنجان آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. بعد از تهیه لپه ، آن را با آب سرد بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سپس در یک قابلمه کوچک آب بریزید و کمی نمک و حرارت اضافه کنید و درب آن را بجوشانید ، سپس سینه مرغ را در آب جوش قرار داده و یک پیاز کوچک را پوست بگیرید ، آن را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید.

چوب زردچوبه یا دارچین را در ماهیتابه بریزید تا مرغ بو شود. مرغ 30 دقیقه بعد پخته می شود. یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و آب آن را بگیرید ، آن را در تابه بریزید.

وقتی کمی داغ شد ، سیب زمینی ها را درون تابه بریزید و آنها را سرخ کنید تا نیم پز شوند و کنار بگذارید. سینه های مرغ پخته شده را در صافی قرار داده و استخوان ها را جدا کرده و مطابق میل خود با چاقو روی تخته خرد یا خرد کنید.

یک پیاز را پوست بگیرید ، آن را رنده کرده و ریز خرد کنید. آن را در ظرف روغن بریزید. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس پیاز را درون تابه ریخته و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوجه فرنگی ها را تفت داده و بشویید ، آنها را در تابه برش دهید ، به تابه اضافه کرده و تفت دهید ، سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و دوباره تفت دهید ، منتظر بخار شدن آب گوجه فرنگی شوید.

و دیگر مواد درون تابه را با آب مشاهده نمی کنید ، سپس سیب زمینی های پخته شده را به مواد اضافه کرده و نمک ، فلفل را روی مواد بپاشید و هم بزنید و سس استانبول را کنار بگذارید. اگر با پخت و پز برنج کار خوبی ندارید ، بهتر است که از قبل برنج را خیس نکنید.

اما اگر می دانید که چگونه آن را بپزید ، اکنون می توانید آن را در یک کاسه ریخته و با آب بریزید و بگذارید خیس بخورد. در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید ، درب آن را گذاشته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.

اگر در پخت برنج تجربه ای ندارید ، برنج را در کاسه های بزرگ بریزید و روی آن آب بگیرید و برنج را زیر و رو کنید و آب آن را بیرون بریزید. این کار را دو تا سه بار انجام دهید تا برنج کاملاً شسته شود ، سپس در آب قرار بگیرید. حالا می جوشیم.

اما اگر قبلاً برنج را خیس کرده ایم ، آب را بیرون آورده و در آب جوش می ریزیم و یک بار می شکند و می گذاریم اطراف برنج بپزد ، اما هسته آن سفت است. یک دانه برنج می گیریم و زیر دندان ها را آزمایش می کنیم. اگر دور آن نرم بود اما هسته آن کمی سخت بود ، برنج را آبکش می کنیم. قابلمه ای را انتخاب کنید که متناسب با مقدار برنج و مواد تشکیل دهنده آن باشد ، کف آن روغن ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. یك كدو حلوائی را پوست بگیرید ، آنرا رنده كرده و آب آن را بگیرید ، یك كدو حلوائی را پوست بگیرید ، آنرا رنده كرده و آب آن را بگیرید ، برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و كمی سس به آن اضافه كنید. مقداری برنج و سس دوباره بریزید ، بلال را به برنج اضافه کنید و وقتی دانه های برنج نرم شد و دانه ها به هم چسبید ، برنج و لپه را آبکشی کنید.

لایه و لایه سس را بریزید تا مواد استانبول تمام شود و نیمی از لیوان آب و روغن را با هم مخلوط کرده و برنج را ریخته و درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار دادن کند.

سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. بعد از تهیه پلو در استانبول با کارد ، پلو و سس را زیر و رو کنید تا مواد سس با پلو مخلوط و صاف شده و کل میوه با سس ترکیب شود. استانبول را حل کنید و با سالاد شیرازی از آن لذت ببرید.

منبع: دلگرم کننده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *