طرز تهیه تارت شکلاتی


امروز طرز تهیه تارت شکلاتی با آجیل را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

آرد ….. 130 گرم

کره سرد و خرد شده ……. 90 گرم

شکر ….. 60 گرم

2 زرده تخم مرغ

واسطه ها

تخم مرغ …. 3 قطعه

پوست پرتقال رنده شده …. 1 قاشق غذاخوری.

آب پرتقال …. 2 قاشق غذاخوری

شکر ….. 165 گرم

شکلات تلخ ذوب شده …… 60 گرم

پودر کاکائو ….. 2 قاشق غذاخوری

خامه …. 160 میلی لیتر (دو سوم اندازه گیری)

شکلات تلخ برش خورده 140 …. گرم

کرم اضافی …. 60 گرم

شکلات با آجیل برای تزیین …… 20 عدد

روش آماده سازی

سینی ترش را به قطر 23 سانتی متر پهن کنید سپس آرد را در کاسه ها الک کرده و کره را اضافه کرده و با نوک انگشتان خود را به شکل خرده در آورید. سپس شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و ورز دهید. حالا خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و در فرم توزیع کنید. با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد کنید. روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات وزن کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید. حالا فرم را از فر خارج کنید ، کاغذ و دانه ها را برداشته و خمیر را برای 10 دقیقه دیگر بپزید. صبر کنید تا خمیر خنک شود ، سپس مواد میانی را روی آن بریزید و طبق دستورالعمل روش تهیه مواد میانی ، مراحل باقی مانده را دنبال کنید.

روش تهیه مواد میانی

تخم مرغ ها ، پوست پرتقال ، آب پرتقال ، شکر ، شکلات ذوب شده ، پودر کاکائو و خامه را در یک کاسه مناسب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا یکدست شود. این مایه را روی خمیر سرد شده بریزید و صاف کنید. سپس به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس بگذارید کاملاً سرد شود. حالا شکلات را خرد کرده و خامه اضافی را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا سس صافی بدست آید. هنگامی که سس کمی خنک شد ، آن را روی خامه به شکل ریخته و تارت را برای مدت حدود 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. حالا روی آن را با نصف شکلات تزئین کنید.

منبع: شور و شیرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *