طرز تهیه کباب از نبیگ کوبیده با روش تابه

[ad_1]

ترفندهای طرز پخت کباب

ترفندهای طرز تهیه کباب از نگینی

  • پس از آماده سازی مواد لازم برای کباب نگینی ، آنها را حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. مواد را قبل از قرار دادن در یخچال به خوبی ورز دهید تا کاملا منسجم و یکدست شوند.
  • اگر سیخ کباب نگینی را روی گریل گذاشتید ، در چند ثانیه اول از حرارت بسیار سریع استفاده کنید و سیخ ها را خیلی سریع بچرخانید تا کباب روی سیخ نریزد.
  • اگر از کباب چوبی برای تهیه کباب با سنگ های قیمتی استفاده می کنید ، قبل از رنده کردن کباب ها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
  • با استفاده از گوشت ران در طرز تهیه کباب نگینی ، کباب آبدارتری خواهید داشت.
  • گوشتی را که در تهیه کباب نگینی برای گوشت چرخ کرده اش استفاده می کنید ، از مخلوط گوشت گاو و گوسفند انتخاب کنید. بهتر است گوشت را دوبار چرخ کنید.

طرز تهیه کباب نگینی

کباب نگینی پان

عناصر

گوشت گاو و گوسفند مخلوط: 300 گرم (چرخ کرده)

پیاز: 2 عدد

بیکینگ پودر: 7 قاشق غذاخوری

پای مرغ: 6 عدد

زعفران (غلیظ پخته): 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

نحوه تهیه

در مرحله اول طرز تهیه کباب نگینی ، هر دو پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. لبه ها یا ریشه های پیاز را جدا نکنید تا از پوست کندن آن در حین رنده شدن جلوگیری شود. آب پیاز را با دست جدا کرده و فقط از تفاله آن در روش کباب نگینی استفاده کنید. در یک کاسه ، گوشت گوسفند و گوشت چرخ کرده را با نصف پیاز رنده شده مخلوط کنید.

نصف آرد سوخاری (3 و 1/2 قاشق غذاخوری) را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری زعفران آب پز را با مقدار کافی نمک و فلفل مخلوط کنید. مواد را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شود. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

با استفاده از چاقوی تیز مرغ را از استخوان جدا کنید. گوشت را با دقت در چرخ گوشت یا غذاساز خرد کنید. در یک کاسه جداگانه ، پیاز خشک شده باقی مانده را با آرد سوخاری ، نمک ، فلفل و زعفران مخلوط کرده و مخلوط کنید. روی این ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

سیخ های چوبی را از قبل در آب خیس کنید. وقتی مرغ و گوشت چرخ کرده به اندازه کافی استراحت کردند ، آنها را از یخچال خارج کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. تمام گوشت را به صورت پیراشکی تکان دهید. همین کار را با گوشت چرخ کرده و مرغ پخته انجام دهید.

در آخرین مرحله از روش کباب نگینی ، یک توپ گوشت و یک توپ مرغ چرخ کرده را رنده کنید. سیخ ها را یکی یکی بین گوشت و مرغ درست کنید تا سیخ ها آماده شوند. همه سیخ های آماده شده را در تابه ای با کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس سیخ ها را کنار هم در تابه بگذارید. یک طرف سیخ ها که طلایی هستند را در طرف دیگر آن نیز سرخ کنید. تابه را روی آن قرار دهید و حرارت را کم کنید تا نان زنجبیلی پخته شود. وقتی کباب نگینی شما آماده شد ، آن را با برنج یا نان و سبزیجات و سالاد یا ترشی سرو کنید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *